SUMMER TOPS

SUMMER TOPS

Maak je kledingkast klaar voor de zomer

Nieuwe must-haves

Met het uitgebreide aanbod aan nieuwe tops geef je jouw kledingkast moeiteloos een update voor de zomer. Op zoek naar nieuwe poloshirts, T-shirts of overhemden? Of je voorkeur nou uitgaat naar hoogwaardige basics, subtiele of uitgesproken artworks of moderne back prints – in de nieuwe PME Legend collectie hebben we voor iedereen wat wils.

POLOSHIRTS

Poloshirts zijn perfect voor het samenstellen van stoere, comfortabele looks. In ons ruime aanbod vind je allerlei soorten: van klassieke basics tot polos met een stoere wassing. Ze zijn uitgevoerd in verschillende materialen, kleuren en fits. De kenmerkende details zorgen voor de echte PME Legend look. Welke poloshirts spreken jou aan?

OVERHEMDEN

Kun je wel wat nieuwe overhemden gebruiken voor de zomer? Van effen kleuren tot stoere ruitpatronen en uitgesproken prints, met de overhemden van PME Legend kun je alle kanten op. Shirts van lichtgewicht materialen zoals linnen zijn echte aanraders voor de zomer, maar ook katoenen overhemden met korte mouwen zijn perfect voor warmer weer.

T-SHIRTS

Met de comfortabele T-shirts van PME Legend zit je altijd goed. Onze basic T-shirts zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor je voor elke gelegenheid eenvoudig de perfecte uitvoering kunt kiezen. Ook T-shirts met authentieke artworks of allover prints zijn ideaal voor stoere zomeroutfits. Ga je voor een cleane, moderne look? Dan zijn onze nieuwe T-shirts met backprint een echte must-have.  

AMERICAN CLASSICS

Hoogwaardige basics kun je nooit te veel in je kledingkast hebben. Onze American Classics zijn nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren. Natuurlijk shop je de poloshirts en T-shirts nog steeds in kleuren als zwart, wit en donkerblauw. Zin in iets nieuws voor de zomer? Vul je kledingkast dan aan met basics in de kleuren van het seizoen die perfect te combineren zijn met de rest van de nieuwe collectie.

MAAK JE LOOK COMPLEET

Heb je jouw favoriete T-shirts, polo's of overhemden gevonden? Combineer ze met jeans van PME Legend om eenvoudig een complete look te creëren. Zo ga je volledig voorbereid de zomer in, hoe je plannen er ook uitzien.

SHOP JEANS
Vragen?