REDESIGNED ICONS

REDESIGNED ICONS

Ontdek de ICONS van PME Legend

TIMELINE STORY

Om te laten zien dat het sterke fundament dat we gebouwd hebben klaar is voor de toekomst, hebben we geselecteerde design icons onder handen genomen en hier nieuwe versies van gecreëerd. De materialen en styles hebben een update gekregen en zijn naar een modern niveau getild.

1998 CARGO PANTS

Cargo broeken zijn essentieel in onze line-up van icons. Ze zijn een waar eerbetoon aan de PME Legend heritage. We hebben door de jaren heen veel stijlen en pasvormen geïntroduceerd. Ons nieuwste design, de Nordrop Cargo, is een garment-dyed cargo broek met een cleane look, een comfortabele tapered fit en bulky zakken.

2007 HERITAGE POLO

Sinds 2007 hebben we uitgebreide selectie heritage polo's. De kern van ons polo-aanbod is geïnspireerd op de authentieke heritage polo uit 2007. We hebben deze polo opnieuw vormgegeven door een herkenbaar maar strak artwork op de borst te plaatsen en stretch in de stof te verwerken voor extra comfort.

2011 MONARI KNIT CARDIGAN

Ons heritage vest is een echte evergreen en maakt al 10 jaar deel uit van onze collectie. Het kabelpatroon van dit zware, gebreide vest – dat ook als outerwear kan worden gedragen – is geïnspireerd op originele Fisherman’s Knits. In combinatie met de cargo details geeft dit het vest een stoere uitstraling. De zware wollen garens zijn van een rijke, stevige kwaliteit. Updates in afwerking en details zorgen voor een cleane look en feel, passend bij de trends van vandaag.

2006 PME JEANS DENIM SHIRT

Denim shirts maken al vanaf het begin deel uit van onze collecties en zijn sindsdien populair. Tot op de dag van vandaag zijn denim shirts - in verschillende kleuren en wassingen - een onmisbaar onderdeel van ons assortiment.

Vragen?