DE ULTIEME 3-IN-1 JAS

DE ULTIEME 3-IN-1 JAS

3 ACTIVITEITEN, 1 JAS: MET DE PERFORMANCE EXPEDIZER KUN JE ALLE KANTEN OP.

WAT IS EEN 3-IN-1 JAS?

Het vinden van de ideale jas kan best een uitdaging zijn. Ga je op zoek naar een nieuwe jas, dan kan het zo maar zijn dat je een model vindt dat perfect is voor de ene gelegenheid of activiteit, maar niet voor een andere. Onze aanbeveling: de PME Legend Performance Expedizer, onze 3-in-1 jas voor heren. Met deze hoogwaardige, functionele jas zit je altijd goed. Wat is een 3-in-1 jas? De Performance Expedizer jas bestaat uit drie lagen – een outer shell, een pufferjack en een bodywarmer - die je op vijf verschillende manieren kunt dragen. Je kunt elke laag apart dragen, maar je kunt ze ook combineren. Zo rits je het lichtgewicht pufferjack of de comfortabele bodywarmer eenvoudig in de waterafstotende outer shell. Met deze veelzijdige 4 seizoenen jas voor heren creëer je dus eenvoudig de ideale jas voor elke gelegenheid.

DE 3-IN-1 HEREN JAS VOOR OUTDOOR ACTIVITEITEN

Het feit dat je er alle kanten mee op kunt, maakt de Performance Expedizer 3-in-1 jas tot een echte must-have. Je kunt deze all-weather jas voor heren gemakkelijk aan de situatie en de weersomstandigheden aanpassen. Dit is ontzettend handig bij outdoor activiteiten. Ben je bijvoorbeeld een fan van wandelen? Dan wil je graag voorbereid zijn op allerlei omstandigheden. Welke lagen van de PME Legend 3-in-jas voor heren dan de juiste keuze zijn, wordt bepaald door verschillende factoren, zoals je locatie, de weersomstandigheden en de tijd van dag. Verwacht je een regenbui? Zorg dan dat je in ieder geval de outer shell bij je hebt. Ga je al vroeg op pad en is het nog wat koeler, dan is een combinatie van de outer shell en het pufferjack of de bodywarmer een goede optie. Wordt het in de loop van de dag warmer, kun je er eenvoudig voor kiezen een laag uit te doen. De Performance Expedizer 3-in-1 outdoor jas is dus perfect als je van sportieve activiteiten buiten houdt.

REIZEN NAAR WERK: WAT VOOR JAS MOET IK AAN?

Ook voor je reis naar en van je werk kunnen we een 3-in-1 jas voor heren aanbevelen. Zeker als je veel op de fiets onderweg bent. Dan is een comfortabele 4 seizoenen heren jas een echte must-have. Als het koud en nat is kun je de outer shell en het pufferjack combineren tot de ultieme winterjas, die je in alle weersomstandigheden beschermt. In het voor- en najaar kun je per dag bekijken welke combinatie het meest geschikt is. Is het bijvoorbeeld al lekker warm buiten, maar heb je in de ochtend nog net even een extra laag nodig? Ga dan voor de bodywarmer. Reis je met de auto naar je werk, dan ben je een stuk minder afhankelijk van het weer en kun je op basis van temperatuur kiezen welke laag kiezen je wilt dragen. Maak je gebruik van het openbaar vervoer, dan zit je een groot deel van je reis in een warme en droge trein of bus bijvoorbeeld, maar moet je wel rekening houden met de reis van en naar de stations. Een 3-in-1 jas die je gemakkelijk in je tas kunt meenemen is dan erg handig. De verschillende lagen van de Performance Expedizer jas nemen weinig ruimte in en kunnen goed opgevouwen worden. Hierdoor zijn ze alle drie ideaal voor onderweg.

DE ALL-WEATHER HEREN JAS VOOR STEDENTRIPS

Heb je een citytrip geboekt, maar weet je niet zeker welke jas je het beste kunt meenemen? Ook dan zit je altijd goed met een 4 seizoenen jas voor heren. Ga je namelijk naar een stad die je niet kent, kan het best lastig zijn om in te schatten welke jas het meest geschikt is. Hoe goed je het weerbericht van tevoren ook in de gaten houdt, in een onbekende stad kan het weer je nog wel eens verrassen. Dan is het natuurlijk handig als je een jas bij de hand hebt waarmee je flexibel bent. Met een 3-in-jas kun je elke ochtend het weerbericht bekijken en beslissen welke laag of lagen je gaat dragen. Is het warm, maar bestaat er kans op een regenbui? Dan heb je genoeg aan alleen de waterdichte outer shell. Geen wolkje aan de lucht? Ga dan voor de comfortabele bodywarmer of het lichtgewicht pufferjack. Met een all-weather jas voor heren van PME Legend kun je alles uit je stedentrip halen.

Vragen?