Jeans Fitguide

Jeans Fitguide

Find your fit
heritage
1 mei 2024

WIN EEN BASTARD KAMADO BARBECUE

Doe mee aan onze exclusieve BBQ giveaway via het PME Legend Instagram account.

inspiratie
16 oktober 2023

WINTER JACKETS

De winterjassen van PME Legend zijn geïnspireerd op klassieke flight jackets. Deze jassen, speciaal ontworpen voor piloten, speelden een belangrijke rol in het behouden van lichaamswarmte en het garanderen van comfort tijdens lange vluchten.

advies
4 juli 2023

Jeans fitguide

De jeans van PME Legend zijn geïnspireerd op het avontuurlijke leven van de cargo piloot en alles wat daarbij komt kijken. Bekijk de PME Legend fitguide voor uitgebreide informatie over alle fits, features en wassingen.

heritage
14 maart 2023

The Norway Flight experience

Van september tot december 2022 werd er massaal meegedaan aan de Norway Flight Experience winactie. Op 24 februari 2023 was het zover: tien winnaars uit Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland vertrokken naar Noorwegen. Lees hier alles over de reis van hun leven!

inspiratie
4 april 2022

New Legends

Stevig, comfortabel en authentiek - bereid je voor op je volgende avonturen met de Tailwheel jeans en Nordrop cargo. Discover our new legends.

inspiratie
7 februari 2022

Modulaire jassen

Stel de optimale jas voor elke situatie samen. Het nieuwe modulaire jassensysteem van PME Legend bestaat uit verschillende lagen – outer shells, een pufferjack en een bodywarmer – die op diverse manieren kunnen worden gecombineerd.

inspiratie
4 oktober 2021

Nordrop cargo broek

De PME Legend Nordrop Cargo is een echte highlight in deze collectie.

heritage
4 oktober 2021

REDESIGNED ICONS

We hebben geselecteerde design icons onder handen genomen en hier nieuwe versies van gecreëerd. De materialen en styles hebben een update gekregen en zijn naar een modern niveau getild.

heritage
3 februari 2020

Over PME Legend

PME Legend is gebaseerd op het leven van cargo piloten en hun klassieke vliegtuigen.

Vragen?