Je hebt nog geen items in je winkelwagen

Heren sweaters

De PME Legend sweater collectie is één en al luchtvaart. Misschien valt het je niet meteen op, maar tal van details verwijzen er naar. Gereedschap, vogels, propellers, vliegen, vleugels, motoren en eigenlijk alles wat gerelateerd is aan de levensstijl en sfeer van een cargo piloot. Kijk maar naar de details die je bijvoorbeeld terugvindt op de badges van een sweater, in het borduurwerk of in de illustraties. Echte sweaters voor mannen.

PME Legend sweaters en hoodies

Elke man zou meerdere sweaters in zijn garderobe moeten hebben. Ze zijn comfortabel, stoer en ideaal tijdens het weekend en vakantiedagen. Wanneer je naar de sportschool gaat of voetbal speelt met je vrienden: kies voor een PME Legend sweater. Als je een dag buiten bent met je familie: kies voor een PME Legend sweater. Werk je buiten aan je fiets of auto: kies voor een PME Legend sweater. Ga je naar het strand en blijf je tot middernacht: kies voor een PME Legend sweater.

De PME Legend collectie heeft natuurlijk sweaters met een capuchon (hoodies). Met een rits of zonder, zo kan hij ook als vest dienen. Of ben je meer het type voor de crewneck sweaters, zonder kraag of muts, wij hebben het voor je. Onze heren sweaters worden meestal ontworpen in de kleuren blauw, grijs en zwart en soms in een opvallende kleur zoals rood. Het design oogt steeds stoer en mannelijk aan de buitenkant, maar weet je steeds te verrassen met een comfortabele binnenkant om je lekker warm te houden.

Request url: www.pme-legend.com/be/pme-legend-collection/sweaters.html Request parameters: array(0) { } IP (Remote address): ::ffff:127.0.0.1 IP (Cloudflare restore): 94.224.46.242 User agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/69.0.3497.100 Safari/537.36