Je hebt nog geen items in je winkelwagen

Heren ondergoed

Heren ondergoed van PME Legend legt de focus op comfort. No-nonsense, niet te ingewikkeld, gewoon een goed paar onderbroeken. De 2-pack met blauwe boxers hebben we steeds in huis, het hele jaar door. Elk seizoen pakken we uit met nieuw heren ondergoed met een kleur en print. Wel steeds in neutrale kleuren, zoals blauw, zwart, wit en grijs. Koop je boxers niet te ruim, maar ook niet te krap om je bovenbeen. De pijpen moeten goed aansluiten.

Boxing, onderbroeken en basic T-shirts

Iedere man heeft een goed paar basic T-shirts nodig om onder een overhemd te dragen. Wij hebben een nieuw, basic T-shirt ontworpen. De nieuwe stof zit mooi strak om je lichaam: ideaal als je hem onder een overhemd draagt. Twijfel er niet aan, dit T-shirt van PME Legend zit natuurlijk niet té strak, het is ontworpen zodat het comfortabel zit. Ben je een grote, gespierde man? Wij hebben maat XXXL voor jou klaarliggen. Nog aan het trainen? Dan is maat S misschien de beste keuze. Heb je vragen over een maat, bel onze klantendienst, wij helpen je graag om de juiste fit te vinden.

Request url: www.pme-legend.com/be/pme-legend-collection/ondergoed.html Request parameters: array(0) { } IP (Remote address): ::ffff:127.0.0.1 IP (Cloudflare restore): 84.198.43.183 User agent: Mozilla/5.0 (iPad; CPU OS 12_3_1 like Mac OS X) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/12.1.1 Mobile/15E148 Safari/604.1