Je hebt nog geen items in je winkelwagen

Nieuwe wintercollectie voor mannen

Deze new arrivals voor echte mannen zijn zojuist geland. Geef ze de juiste bestemming en haal de nieuwe PME Legend herencollectie in huis. De PME Legend nieuwe collectie heeft een ruim aanbod van modellen. Van T-shirts en polo’s tot boxers om je zomer goed van start te laten gaan. Ook jeans en jassen zijn het hele jaar door verkrijgbaar om stoer en beschermd voor de dag te komen. Elke PME Legend nieuwe collectie heeft meer dan 500 verschillende producten per seizoen. Wij zijn er zeker van dat je vindt wat je zoekt.

PME Legend nieuwe collectie

Onze merkwaarden vind je in elke stijl of model terug: mannelijk, authentiek, avontuurlijk, duurzaam en comfortabel. De nieuwkomers van onze PME legend heren collectie verwijzen helemaal naar het originele uniform van cargo piloten. Authentieke stijlen die duurzaam zijn, maar ontworpen met een no-nonsense attitude. Jouw garderobe moet voor je werken. Het moet je warm, veilig en comfortabel houden. Net zoals de cargo piloten; functionele kleding die bij je past. Leren jassen, sheepskins, een shirt en een paar cargo pants. Voor wie nog op zoek is naar tips om deze PME nieuwe collectie te combineren? Laat je inspireren door onze lookbook.

Request url: www.pme-legend.com/be/pme-legend-collection/nieuw-binnen.html Request parameters: array(0) { } IP (Remote address): ::ffff:127.0.0.1 IP (Cloudflare restore): 213.125.223.171 User agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:67.0) Gecko/20100101 Firefox/67.0