Je hebt nog geen items in je winkelwagen

De ervaring

Je vliegt mee met een privé Dakota DC-3 door Noorwegen en op de verschillende tussenstops doe je mee aan activiteiten in Noorse stijl. De reis is volledig gericht op de passie van PME Legend: avontuur, adrenaline en luchtvaart. Je krijgt de kans om te zien wat PME Legend precies drijft.

Volg onze reis

Amsterdam

Dag 1: 23 augustus 2018

Alle prijswinnaars arriveren in Amsterdam voor een bezoek aan het Europese hoofdkantoor van PME Legend. Alle winnaars ontvangen hun favoriete PME Legend outfit. Je vliegt met een lijnvlucht van Amsterdam naar Sandefjord. Eenmaal gearriveerd krijg je de unieke kans om je eigen luchtwaardigheid te testen en krijg je vlieglessen.

HAUGESUND

Dag 2: 24 augustus 2018

De Dakota brengt ons naar Haugesund. Hier ga je bungeejumpen en wordt de dag afgesloten met een BBQ en wildkamperen.

VOSS/ BERGEN

Dag 3: 25 augustus 2018

We vliegen met de Dakota naar Bergen. Daar wacht je een nieuw avontuur en ga je paragliden als je het aandurft.

VOSS

Dag 4: 26 augustus 2018

De laatste dag krijg je nogmaals de kans om je eigen luchtwaardigheid te testen maar dan op een andere manier. Eerst in de windtunnel en als je het aandurft, in het echt: Skydiven. De reis van je leven is achter de rug en sluiten we af met de retourvlucht naar Amsterdam.

Voor een indruk zie hieronder de USA tour van vorig jaar

Request url: www.pme-legend.com/be/norway-tour Request parameters: array(0) { } IP (Remote address): ::ffff:127.0.0.1 IP (Cloudflare restore): 54.92.148.165 User agent: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)