DISCOVER OUR NEW LEGENDS

PME LEGEND PRESENTS NEW CARGO PILOT ESSENTIALS

Stevig, comfortabel en authentiek - bereid je voor op je volgende avonturen met de nieuwe Tailwheel Jeans en Nordrop Cargo. Hoe jouw plannen er ook uitzien, met deze nieuwe must-haves kun je alle kanten op. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en afgewerkt met doordachte details. De nieuwe broeken zijn de perfecte basis voor stoere, comfortabele outfits met de echte PME Legend look en feel.

CHOOSE YOUR LEGEND

NORDROP CARGO PANTS

TAILWHEEL JEANS

VERSTEVIGENDE DETAILS RITSSLUITING COMFORT STRETCH SLIM FIT
RITSSLUITING COMFORT STRETCH SCHUINE ZAKKEN TAPERED FIT

TAILWHEEL JEANS

VERSTEVIGENDE DETAILS RITSSLUITING COMFORT STRETCH SLIM FIT

NORDROP CARGO PANTS

RITSSLUITING COMFORT STRETCH SCHUINE ZAKKEN TAPERED FIT

VERSATILE JEANS

De Tailwheel Jeans, de signature slim fit van PME Legend, is de juiste keuze voor elke gelegenheid, of je nou op het werk, onderweg of thuis bent. Deze comfortabele jeans is uitgevoerd in een zachte denim met comfort stretch. De mooie lichtgrijze wassing zorgt voor een stoere, moderne look. Combineer hem makkelijk met al jouw favoriete PME Legend items.

AUTHENTIC CARGO

Onmisbaar voor stoere cargo looks is natuurlijk de cargo broek. De perfecte toevoeging aan je kledingkast: de nieuwe Nordrop Cargo. Deze moderne, garment-dyed broek heeft een cleane look en een extra comfortabele tapered fit. Functionele details, zoals schuine, grote cargo pockets en een speciale gadget pocket die kan worden gesloten met een verborgen magnetische knoop, zorgen voor de authentieke cargo uitstraling. 

Vragen?