INSCHRIJVEN GELUKT

Vanaf nu blijf je op de hoogte van alles rondom ons merk - van nieuwe collecties en inspirerende content tot onze SOLDEN en speciale aanbiedingen.

AUTHENTHIEKE KLEDING

De wereld van PME Legend is geïnspireerd door de extreme, intense en veeleisende omstandigheden waarin vrachtpiloten hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren met hun klassieke Amerikaanse propellervliegtuigen. Een heritage die je terugziet in elke PME Legend-collectie. Van de manier waarop het is ontworpen en de stoffen die worden gebruikt tot de badges, details in de afwerking, het draagcomfort en de hoge kwaliteit.

SHOP DE COLLECTIE

PME LEGEND VERKOOPPUNTEN

Naast onze PME Legend brand stores in Antwerpen, Gent, Hasselt en Leuven, zijn onze collecties verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten. Zin om te shoppen? Vind een verkooppunt bij jou in de buurt en ontdek de wereld van PME Legend.

ONZE VERKOOPPUNTEN

PERSONAL SHOPPING

Je eigen personal shopper? Dat kan!

Meld je aan voor onze Personal Shopping service en ontvang een specifiek voor jou samengestelde kledingbox. Je personal shopper selecteert outfits op basis van jouw smaak, voorkeuren en maten. De geselecteerde outfits sturen we op, zodat je ze rustig thuis kunt passen. Je betaald achteraf en alleen voor wat je wilt houden.

Bij je eerste box ontvang je een welkomstcadeau!*

*Bij een besteding vanaf € 249,-.

MELD JE AAN

ONTDEK DE PME LEGEND APP

Heb je de officiële PME Legend app al gedownload? Via de PME Legend app shop je jouw favoriete items nog sneller en makkelijker. Ook staat de app vol met inspirerende content. Download via de App Store of Google Play.

Vragen?