Je hebt nog geen items in je winkelwagen

Retourneren is gratis

Het terug zenden van een bestelling is in de officiële PME Legend webshop helemaal gratis. Het maakt niet uit of je de volledige bestelling terug stuurt of een deel ervan, er zijn voor jou geen kosten. Lees hieronder meer over het retour zenden in België, het retourbeleid en over de terugbetaling.

Hoe retourneer ik mijn pakket?

  • In het ontvangen pakket tref je een document aan dat bestaat uit twee delen: de Afleveringsbon en de Retourbon. Bewaar de Afleveringsbon en geef op de Retourbon aan welke artikelen je wilt retourneren. Door de retourreden aan te geven op het formulier, help je onze artikelen en webshop te verbeteren. Alvast bedankt daarvoor!
  • Haal het retoursadreslabel (de sticker) van de Retourbon en plak deze op de doos over het originele verzendlabel van het pakket.
  • Plaats de Retourbon en de artikelen terug in de doos en sluit deze af.
  • Je kunt het pakket kosteloos retourneren bij een DHL Parcelshop, dit zijn vaak normale winkels bij jou in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop op via deze website: https://www.dhlparcel.be/nl/particulier/dhl-parcelshop

    Je kunt het pakket ook kosteloos door DHL laten ophalen vanaf elk gewenst adres. Ga daarvoor naar deze website om een afspraak te maken: http://www.pme-legend.com/nl/afhaalopdracht. Vul daar je gegevens en je ordernummer als Referentie in, dit nummer kan je vinden op de Afleveringsbon. Na het invullen van het gewicht van het pakket en een vraag over de grootte van het pakket, kan je de gewenste dag en tijd selecteren.
  • Bewaar het verzendbewijs van je retourzending tot wij de ontvangst van je retourzending hebben bevestigd.
  • Heb je hulp nodig bij het invullen of vragen over je retourzending? Bel gerust ons customer service team, zij helpen je graag verder.

Wat zijn de regels omtrent retourneren?

Let op dat de producten die je gekocht hebt in de PME Legend Official Webshop niet teruggebracht kunnen worden in een PME Legend winkel of andersom. Retour gestuurde artikelen moeten nog in goede conditie zijn na het passen en bekijken. Ook moet het originele label nog aan het artikel bevestigd zijn.

Wanneer de goederen zijn verslechterd als gevolg van gebruik, behouden wij het recht om hert artikel niet terug te nemen. Je kunt meer lezen over de wettelijk voorgeschreven instructies over de rechten voor het retourneren van goederen in onze Terms and Conditions.

Hoe gaat het proces van de terugbetaling?

Wanneer je een artikel of meerdere artikelen retour gestuurd hebt, zorgen wij ervoor dat het bedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort. Wij rekenen maximaal 14 dagen om het bedrag terug te betalen nadat het pakket is ontvangen in het warehouse. Het bedrag wordt altijd teruggestort op de rekening waarmee is betaald. Als je bijvoorbeeld met een creditcard hebt betaald, wordt het bedrag teruggestort naar dezelfde creditcard rekening.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op:

Request url: www.pme-legend.com/be/company-information/returning/ Request parameters: array(0) { } IP (Remote address): ::ffff:127.0.0.1 IP (Cloudflare restore): 35.153.73.72 User agent: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)